Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   Співробітники кафедри публічного управління та регіоналістики ОРІДУ НАДУ – д.держ.упр, професор С.Є. Саханєнко, к.політ.н, доцент А.С. Крупник і ст.викл. кафедри С.О. Липовська на запрошення Центру політико-правових реформ узяли участь у Стратегічній сесії Мережі публічного права та адміністрації, присвяченій розбудові мережі регіональних аналітичних центрів та побудові ефективного партнерства регіональних експертів.
   Мережа утворена за участі провідних фахівців юриспруденції, політології, державного управління, які беруть безпосередню участь в експертному супроводі реформ у таких сферах, як конституціоналізм і демократія, організація виконавчої влади і державна служба, адміністративна процедура та адміністративні послуги, суди та судочинство, організація та діяльність органів правопорядку, запобігання корупції, місцеве самоврядування та регіональний розвиток.
   Керівник Центру, координатор Мережі Ігор Коліушко визначив в якості основного завдання регіональних експертів, які представляють Дніпропетровську, Львівську, Одеську, Харківську області та місто Київ, участь у розробці та експертний супровід законопроектів, що розробляються в межах реформування системи влади.
   Проф. Саханєнко С.Є. представив напрацювання робочої групи щодо посилення взаємодії і досягнення ефекту синергії в Мережі, доц. А.С. Крупник – щодо розбудови ефективної Мережі, а С.О. Липовська надала пропозиції щодо організації навчання та підвищення професійного рівня публічних службовців і громадських експертів.
   В результаті дводенної творчої роботи учасники Стратегічної сесії розробили детальний стратегічний план Мережі публічного права та адміністрації, прописавши помісячно комплекси спільних завдань. Одне з них – організація парламентських слухань на тему "Хід реформи місцевого самоврядування".

Фотогалерея додається.