Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


27 квітня 2023 року в онлайн-режимі відбулась ХХІV Всеукраїнська науково-практична студентська конференція за міжнародною участю «Сучасний менеджмент: моделі, стратегії технології», яка була організована кафедрою менеджменту, фінансів і бізнес-технологій Інституту публічної служби та управління Національного університету «Одеська політехніка».

Доповіді учасників конференції обговорювали на пленарному та секційних засіданнях. Секції працювали за такими напрямами: «Сучасна практика менеджменту в інноваціях, інвестиціях та диджиталізації», «Промоція як один зі способів підтримки місцевого розвитку у повоєнний період: адаптація до нових умов», «Управління фінансами: рух до повоєнної стабілізації», «Сталий розвиток у повоєнний період: інтеграційні процеси, «New Insights into Management».

У роботі конференції взяли участь понад 100 учасників, серед яких здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського), другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового) рівнів, викладачі, науковці, молоді вчені та практики з України, зокрема, Одеси, Харкова, Львова, Житомира, Луцька, Дніпра, а також країн ЄС – Словаччини та Чехії.

Тематика доповідей охоплювала такі ключові напрямки розвитку сучасного менеджменту, як антикризове управління, управління конкурентоспроможністю підприємства, цифрові та фінансові інструменти менеджменту, стратегічне управління та ін.

Під час конференції доповідачі розкривали основні проблеми, що є актуальними для відновлення України у повоєнний період, дискутували з питань, які торкалися методології й практики менеджменту щодо формування стратегії розвитку держави, регіонів, підприємств, функціонування систем управління персоналом, фінансами й конкурентоспроможністю організацій та ін.

Усі учасники продемонстрували високий рівень володіння інформацією, розуміння питань, що досліджувалися, а також уміння використовувати сучасні технічні засоби для забезпечення своїх виступів.

Результати роботи конференції стануть надійним підґрунтям для пошуку актуальних управлінських рішень, генерування нових ідей, ініціювання цікавих наукових дискусій і сприятимуть формуванню у здобувачів вищої освіти науково-дослідних навичок.

Фотогалерея