Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


08 квітня 2023 року в Навчально-науковому інституті публічної служби та управління Національного університету «Одеської політехніки» відбувся онлайн «День відкритих дверей».

Директор інституту Микола Іжа розповів про основні пріоритети діяльності інституту, зокрема щодо підготовки кадрів для забезпечення розвитку України в умовах воєнного стану та у повоєнний період. Акцентував увагу на працевлаштування випускників.

Представники кафедр висвітлили особливості та переваги бакалаврських освітніх програм інституту: «Державне управління та місцеве самоврядування», «Фінанси, банківська справа та страхування» і «Менеджмент».

Учасникам заходу був презентований відеоролик, який демонстрував матеріально-технічну базу, зокрема спеціалізовані аудиторії, оснащені мультимедійною технікою для інтерактивного навчання.

В заході також взяв участь випускник інституту, заступник директора департаменту надання адміністративних послуг Одеської міської ради Денис Кравченко. він розповів школярам про власні враження від навчання, цінність знань, що отримали в інституті, а також про можливість працевлаштування.

Присутні отримали консультацію щодо вступу до Одеської політехніки та поспілкувалися з відповідальним секретарем приймальної комісії Василем Колесніком. Гостям були надані відповіді на чисельні запитання щодо особливостей вступної кампанії – 2023.

Запрошуємо до вступу на бакалаврські освітньо-професійні програми:

Державне управління та місцеве самоврядування (спеціальність 281 «Публічне управління та адміністрування»);
Менеджмент (спеціальність 073 «Менеджмент»);
Фінанси, банківська справа та страхування (спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок»).

Фотогалерея