Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


11 грудня 2021 року пройшло заняття у Школі Майбутнього Менеджера.

Заняття на тему: «Міжособисті взаємовідносини у менеджменті та визначення власних здібностей до кар’єри менеджера» проводила кандидат економічних наук, доцент кафедри менеджменту організацій Акименко Наталя Валентинівна.

Під час заняття вона розповіла школярам про те, що таке менеджмент, хто такий менеджер, в чому зміст його роботи, чому міжособисті взаємовідносини відіграють важливу роль у забезпечені його ефективної діяльності. Розповіла про теоретичні основи міжособистих взаємовідносин та навела відповідні приклади з реальної праці менеджерів.

Потім школярі з задоволенням пройшли тест: «Які ваші здібності до прийняття творчих відповідальних управлінських рішень», за допомогою якого кожен з них зміг дізнатися про свої особисті здібності щодо прийняття управлінських рішень. Це дуже актуально для майбутніх управлінців, бо саме такі рішення щоденно доводиться приймати менеджерам. Школярі з зацікавленістю пройшли тестування, завдяки якому вони дізнались які в них вже є здібності до управлінської роботи, а які ще треба розвивати у собі.

Також Наталя Валентинівна розповіла про те, як в нашому інституті вже починаючи з вересня першого курсу і до закінчення студентами останнього курсу навчання, завдяки продуманому ставленню усіх співробітників до міжособистих взаємовідносин, між самими студентами, незалежно від того, на яких курсах вони навчаються та між студентами і викладачами, налагоджуються доброзичливі, продуктивні стосунки. Розповіла про заходи, які для студентів, а також для студентів разом з викладачами проводить для цього інститут. Наприклад: квест для першокурсників, спортивні заходи, кулінарні заходи, благодійні акції, студентські подорожі, вечірки, гра: що? де? коли? та ін.

Заняття пройшло жваво, цікаво та корисно, що і зазначили по його закінченню присутні учні.

Вже у суботу 18 грудня відбудеться наступне заняття. Вперше в історії Школи Майбутнього Менеджера його буде проводити спеціаліст-практик з Німеччини - Марія Шинкар. Вона працює провідним бізнес-консультантом німецької консалтингової компанії у Кёльні. Під час зустрічі з учнями Школи Майбутнього Менеджера Марія розповість про сутність та особистості менеджменту у сфері IT в країнах Європи.

Приєднуйтесь, буде цікаво!