Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


27 листопада 2020 року, відбулася друга навчальна зустріч у Школі Майбутнього Менеджера.

Про етику та етичні взаємовідносини в офісному середовищі йшлося на занятті, яке проводила кандидат наук з державного управління, член міжнародної федерації журналістів, мотиваційний тренер Наталія Привалова.

Низку практичних питань стосовно працевлаштування, та таких важливих етапів як підготовка резюме і проходження співбесіди на вакантну посаду було обговорено з учасниками тренінгу. Чималу зацікавленість також викликали питання кодексу корпоративної етики.

Захід проводився у формі інтерактивного діалогу, до якого долучилися всі без виключення слухачі вебінару.

По завершенні навчального заходу учасники подякували організаторам і тренеру за високий професіоналізм і роз’яснення, які будуть корисними у подальшому в практичній діяльності.

Також у занятті приймала участь відповідальна за роботу ШММ - доцент кафедри менеджменту організацій Васютинська Людмила Анатоліївна.

Час заняття пройшов швидко та цікаво!

Запрошуємо усіх бажаючих учнів на наступну зустріч у Школі Майбутнього Менеджера, яка відбудеться 4 грудня 2021 року о 10 годині на платформі Zoom. Заняття на тему: Самоменеджмент - інструкція для учнів та майбутніх студентів, проводитиме професор кафедри менеджменту організацій - Яроміч Світлана Анатоліїівна.

Фотогалерея