Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


В Одеському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, восьмого жовтня 2021 року відбулась щорічна Всеукраїнська науково-практична конференція «Публічне управління: традиції, інновації, глобальні тренди» за міжнародною участю, яка цього року присвячена 30-річчю незалежності України та 26-річчю утворення інституту. Цього року конференція вже вдруге проводилась в онлайн форматі. Дослідники подали понад 200 наукових тез. Крім науковців з Укаїни у конференції взяли участь науковці з Молдови, Румунії, Словаччини та Польщі.

Відкрив конференцію директор інституту Микола Іжа, який привітав усіх учасників та наголосив на важливості широкого публічного обговорення наукових пропозицій у публічному управлінні. Також з вітальним словом до учасників конференції звернулися Ністор Грозаву, проректор Академії публічного управління Республіки Молдова та Людмила Ліпкова, професор факультету міжнародних відносин Університету економіки в Братиславі (Словаччина).

Викладачі кафедри менеджменту організацій та студенти магістратури прийняли активну учать у роботі дискусійного майданчику: «Сучасні інструменти менеджменту в публічному управлінні». Вони представили наступні результати своїх досліджень.

Красностанова Наталя Едуардівна, Костенко Ірина Іванівна. Трансформація інноваційного процесу в умовах формування нового технологічного укладу.

Яроміч Світлана Анатоліївна, Сулима Лілія Вікторівна. Методи посилення інформаційної безпеки страхової групи.

Яцкевич Інна Володимирівна. Маркетингові комунікації в системі управління партнерськими взаємовідносинами.

Азарова Ірина Борисівна. Керівники проектів та програм: проблеми підготовки в Україні.

Бутенко Тетяна Василівна. Менеджмент в IT-бізнесі.

Васютинська Людмила Анатоліївна. Організація підприємницької діяльності в умовах сітьової економіки.

Величко Тетяна Григорівна. Демографічна криза у контекстісоціально-економічних проблем сучасності.

Вишневська Віолета Михайлівна. Перспективні тенденції розвитку сучасного інтернет-маркетингу.

Майданюк Сергій Ігорович. Структура та зміст досліджень стану та тенденцій розвитку банківського сектору України.

За результатами роботи конференції сформовано збірник наукових праць її учасників, завдяки якому науковці мають змогу зручно ознайомитись з результатами досліджень колег з питань наукових і практичних проблем розвитку українського суспільства в епоху глобалізації й розробки шляхів удосконалення системи публічного управління в Україні з урахуванням традицій та інновацій.

Фотогалерея