Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


У Державному університеті «Одеська політехніка» відбулися урочисті заходи, присвячені Дню знань та посвяченню в студенти.

Керівництво університету, почесні гості, директори інститутів і декани факультетів, науково-педагогічні працівники та батьки студентів в перший день осені зібралися в Палаці культури студентів щоб привітати першокурсників з початком навчання в університеті та отримання статусу студента.

До присутніх звернувся ректор університету, дійсний член Академії інженерних наук України, доктор технічних наук, професор, заслужений працівник освіти України Генадій Оборський. Він зазначив, що Одеська політехніка має славетну 103-річну історію і цьогорічні першокурсники теж стають частиною цієї історії.

Також присутніх вітав голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький. Під час свого виступу він зауважив, що сьогодні на ринку праці є запит на інженерів, будівельників, спеціалістів сфери цифрових технологій та компетентних посадовців для територіальних громад. І саме цих фахівців і готують в Державному університеті «Одеська політехніка». Побажав першокурсникам гарних та незабутніх студентських років, творчого натхнення та життєвої енергії!

Генеральний консул Республіки Польща в Одесі Катажина Солек привітала першокурсників з Днем знань та початком навчання та вручила дипломи випускникам університету, які навчались за програмою подвійних дипломів.

Першокурсникам було представлено директорів інститутів та деканів факультетів Державного університету «Одеська політехніка», зокрема і директора нашого інституту Миколу Іжу.

Урочисті заходи традиційно завершилися святковим концертом, який було підготовлено студентами старших курсів університету.

Також в цей день зі студентами першого курсу були проведені збори з питань організації навчального процесу в нашому інституті.

Шановні першокурсники! Бажаємо достойно пройти шлях навчання і в цьому випадку після закінчення гарантовано будете мати ті компетенції, які дозволять вам крокувати по життю впевнено, з усвідомленням своєї власної переваги.

Фотогалерея