Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


10 серпня 2021 року проведено виїзну одноденну спеціальну короткострокову програму «Сервіси Google для публічних службовців. Цифрові комунікації. «Держава в смартфоні» для посадових осіб місцевого самоврядування Роздільнянського району Одеської області.

Програма була підготовлена з урахуванням потреб посадовців району за темами: «Напрями та перспективи розвитку цифрової трансформації в органах місцевого самоврядування», «Бренд «Держава в смартфоні», «Сервіси Google для посадових осіб місцевого самоврядування», «Цифрові комунікації в роботі з документами в органах місцевого самоврядування».

До проведення виїзної програми були залучені: Костенюк Наталя Іванівна - в.о. начальника відділу підвищення кваліфікації кадрів ОРІДУ НАДУ при Президентові України, кандидат наук з державного управління; Куспляк Ігор Сергійович – декан факультету публічного управління та адміністрування ОРІДУ НАДУ при Президентові України, доцент кафедри електронного урядування та інформаційних систем, кандидат політичних наук, доцент.

Висловлюємо щиру подяку керівництву Роздільнянської районної ради за організацію підвищення кваліфікації посадовців району!

Фотогалерея