Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


24 червня 2021року представники інституту взяли участь в «круглому столі» до 25-ої річниці прийняття Конституції України, що пройшов в Одеській національній науковій бібліотеці

24 червня 2021 року начальник відділу комунікацій Тетяна Фольгіна та в.о. завідувача бібліотеки Ольга Кудрявцева взяли участь у «круглому столі» «Конституція України як основа консолідації суспільства і держави у досягненні цілей сталого розвитку»: до 25-ої річниці прийняття основного Закону України. Захід проходив в Одеській національній науковій бібліотеці під егідою Міністерства культури та інформаційної політики України за підтримки Департаменту культури, національностей, релігій та охорони об'єктів культурної спадщини Одеської обласної державної адміністрації та ГО «ВГО “Бібліополіс”».

На засіданні круглого столу обговорювались питання щодо конституційно-правових засад екологічного права, реалізації політики гендерної рівності, освіти в інтересах сталого розвитку, культурно-просвітницької діяльності бібліотек у формуванні екологічного світогляду та екологічної свідомості громадян.

У заході взяли участь представники органів публічної влади, провідні науковці, культурні й громадські діячі, представники національних, державних та обласних наукових бібліотек, екологи, освітяни, студентство, журналісти, лідери недержавних організацій та інші.

Фотогалерея