Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


В період з 02 по 03 червня 2021 року 45 державних службовців Одеської області (категорії «Б» та «В») підвищили кваліфікацію за спеціальною короткостроковою програмою «Діджиталізація (цифровізація). Держава в смартфоні».

В період з 02 по 03 червня 2021 року за спеціальною короткостроковою програмою «Діджиталізація (цифровізація). Держава в смартфоні» у формі вебінарів з використанням сервісу Googl Meet були проведені заняття.
В рамках курсу проводилися відео-заняття за актуальною тематикою:
- «Цифрова трансформація публічного управління. Бренд «Держава в смартфоні»;
- «Публічна інформація у формі відкритих даних: вплив та використання»;
- «Надання адміністративних послуг в електронному вигляді: сучасний стан та перспективи»;
- « Інформаційна та кібербезпека».

До участі у проведенні вебінарів були запрошені викладачі кафедри електронного урядування та інформаційних систем інституту: завідувач кафедри Юрій Пігарєв і доцент Ігор Куспляк.
З метою практичного спрямування до навчального процесу був запрошений начальник служби інформаційної безпеки Одеської міської ради Володимир Попов.
Організатором і модератором навчання була Наталія Привалова, завідувач сектору відділу підвищення кваліфікації, кандидат наук з державного управління, доцент.
Також під час семінару декан факультету публічного управління та адміністрування ОРІДУ НАДУ при Президентові України І. Куспляк поінформував всіх учасників про діяльність інституту та особливості вступної кампанії 2021 року.

Слухачі отримали цікаву і корисну інформацію під час занять та обговори найактуальніші питання цифровізації і переходу роботи органів публічної влади на новий сучасний рівень діджиталізації. За результатами підвищення кваліфікації 45 державних службовців Одещини отримали відповідні сертифікати.

Фотогалерея