Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


В період з 18 по 19 травня в рамках спеціальної короткострокової програми «Організація діяльності державних службовців» підвищили кваліфікацію 53 державних службовці Одеської області.

З метою підвищення рівня професійної компетентності та на виконання нормативно-правових документів щодо професіоналізації державних службовців – представники органів публічної влади України щорічно підвищують кваліфікацію.

Навчання проводилося за дистанційною формою з використанням електронної платформи Google Meet в режимі реального часу. Для проведення занять були залучені кращі практики і науковці у сфері державного управління, а саме:

- представники Міжрегіонального управління Національного агентства з питань державної служби України в Одеській, Миколаївський та Херсонській областях, Автономній республіці Крим та м.Севастополі – начальник Володимир Мельник та заступник начальника Оксана Янас;
- начальник управління з питань персоналу апарату Одеської обласної державної адміністрації – Тетяна Бурлаченко;
- директор ОРІДУ НАДУ при Президентові України, доктор політичних наук, професор, Заслужений працівник освіти України – Микола Іжа;
- завідувач кафедри публічного управління та регіоналістики ОРІДУ НАДУ при Президентові України, доктор наук з державного управління, професор – Людмила Приходченко.

Організатором і модератором навчання була Наталія Привалова, завідувач сектору відділу підвищення кваліфікації, кандидат наук з державного управління, доцент.

Програмою навчання передбачено проведення вебінарів за актуальними темами, серед яких:

- «Відповідальність державних службовців за порушення норм законодавства»;
- «Правовий статус державного службовця та деякі аспекти проходження державної служби»;
- «Формування команди та організаційна культура в органах публічної влади»;
- «Основні принципи організації роботи державних службовців: посадові обов’язки, планування роботи, професійне навчання і стимулювання діяльності».

Навчання мало практичне спрямування, учасники обмінювалися кращим досвідом та отримали вичерпні відповіді на численні запитання щодо проходження державної служби.

Фотогалерея