Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


20-21 травня 2021 року представники інституту взяли участь у науково-комунікативних заходах, що проводилися Академією публічного управління Республіки Молдова (м. Кишинів).

20 травня перший заступник директора ОРІДУ НАДУ при Президентові України Микола Попов приєднався до урочистої відеоконференції з нагоди 28-ї річниці з дня заснування Академії. У своєму привітанні він передав поздоровлення колективу молдавського закладу-партнеру від директора інституту Миколи Іжі, побажав успіхів та подальшого розвитку. Особливо було відзначено ефективність та взаємовигідний характер двостороннього співробітництва, що триває близька 20 років.

21 травня в он-лайн режимі відбулася міжнародна конференція «Теорія та практика публічного управління», яка щороку проводиться на базі Академії публічного управління Республіки Молдова. Учасниками наукового форуму були представники Молдови, Румунії, Великої Британії, Латвії, Чехії, України та інших країн.

Участь в урочистому відкритті заходу взяв доцент кафедри української та іноземних мов Андрій Маєв, який від імені керівництва інституту висловив подяку організаторам за запрошення на конференцію, відзначив її традиційно високий рівень та побажав учасникам плідної і конструктивної роботи. Професор кафедри регіональної політики та публічного адміністрування Елла Мамонтова виступила з доповіддю на пленарному засіданні на тему: «Проблеми взаємодії органів публічного управління та громадськості в контексті європейського вибору України».

Також учасниками конференції стали декан факультету публічного управління та адміністрування Ігор Куспляк, завідувач кафедри регіональної політики та публічного адміністрування Тетяна Пахомова, доценти кафедри: Юлія Євстюніна, Олена Князєва, Галина Куспляк, Ірина Нагорна, Олександр Чебан, Василь Чорнолуцький та Лілія Яковлева, аспіранти інституту: Л. Демченко, А. Клименко, І. Лиховідова, О. Макарова, Н. Медловська, С. Просянік, О. Степаненко, Г. Шиманська.

Участь у конференції було засвідчено сертифікатами.

Фотогалерея