Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


13 травня 2021 року представники інституту взяли участь у міжнародній конференції «Дослідження, освіта та прогрес в третьому тисячолітті», що була організована Університетом «Нижній Дунай» м. Галац (Румунія).

Конференція відбулася в онлайн форматі за участі представників Латвії, Румунії, України, Франції та інших країн.

Від інституту у заході взяли участь: перший заступник директора Микола Попов, доцент кафедри глобалістики, євроінтеграції та управління національною безпекою Віктор Комаровський та начальник відділу міжнародного співробітництва Наталія Нефьодова.

У вітальному слові Микола Попов запевнив румунських партнерів, що незважаючи на реорганізацію ОРІДУ НАДУ при Президентові України, ми готові продовжувати міжнародне співробітництво у новому статусі.

Відповідно до програми конференції було представлено доповіді з актуальних питань публічного адміністрування, регіональних досліджень, публічного та приватного права.

Від України представлено наукову публікацію на тему «Digital Transformation of the Public Administration: a Case for Odessa Region» (автори: Анастасія Бондар, Микола Попов, Віктор Комаровський).

Фотогалерея