Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


13 травня 2021 року відбулося чергове засідання вченої ради інституту.

Відповідно до порядку денного на засіданні було розглянуто такі питання:
1. Про присвоєння вчених звань науково-педагогічним працівникам інституту.
2. Про визнання результатів підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників інституту за квітень 2021 року.
3. Про утворення разової спеціалізованої вченої ради Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України з правом прийняття до розгляду та проведення захисту дисертації Бабича О. В. на здобуття ступеня доктора філософії.
4. Про утворення разової спеціалізованої вченої ради Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України з правом прийняття до розгляду та проведення захисту дисертації Робочого В. В. на здобуття ступеня доктора філософії.
5. Про хід виконання рішення вченої ради інституту від 10 грудня 2020 року № 254/12-3 «Про затвердження плану видання наукової літератури на 2021 рік».
6. Про рекомендацію до друку наукових праць.
7. Про проведення попередньої експертизи дисертації на здобуття наукового ступеня доктора філософії Тетеріна К. Ю.

З розглянутих питань було прийнято відповідні рішення.

Голова вченої ради Микола Іжа тепло привітав науково-педагогічних працівників інституту: доцента кафедри глобалістики, євроінтеграції та управління національною безпекою Кривцову О. М. та доцента кафедри менеджменту організацій Майданюка С. І., яким на підставі таємного голосування було присвоєно вчене звання доцента.

Фотогалерея