Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



Семінар «Державне управління в Польщі: завдання та обов’язки»

Студенти денної форми навчання спеціальності «Публічне управління та адміністрування» протягом 27-29 квітня поточного року беруть участь у семінарі «Державне управління в Польщі: завдання та обов’язки», який організовано спільно з Національною школою публічного адміністрування ім. Леха Качинського (KSAP, м. Варшава).

Метою семінару є ознайомлення студентів з України зі структурою, організацією та завданнями польського державного управління, а також обмін досвідом та передовою практикою.

У програмі заплановані такі теми: система та організація державного управління в Польщі, європейська інтеграція та функціонування Польщі як члена Європейського Союзу, антикорупційна політика, інвестиційна політика в контексті підтримки малого та середнього бізнесу та співпраця державних установ з неурядовими організаціями.

Також учасники дізнаються про метод Design Thinking - проектування послуг та рішень на основі діагностики потреб користувачів з урахуванням специфіки послуг у публічному управлінні.

На відкриті семінару з вітальним словом від інституту виступив перший заступник директора Микола Попов та декан факультету публічного управління та адміністрування Ігор Куспляк.

Керівником групи студентів є доцент кафедри регіональної політики та публічного адміністрування Лілія Яковлева.

Навчальна програма була підготовлена спільно KSAP у співпраці з польськими експертами, серед яких: Канцелярія Прем'єр-міністра, Департамент громадського порядку Міністерства внутрішніх справ та адміністрації та Департамент малих та середніх підприємств Міністерства розвитку, праці та технологій.

Через епідемічну ситуацію семінар організований в режимі он-лайн за підтримки та фінансування програми Study Tours to Poland, яку впроваджує Фонд лідерів змін.

Фотогалерея