Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


22 квітня 2021 року відбулась XXII Всеукраїнська щорічна студентська науково-практична конференція за міжнародною участю «Сучасний менеджмент: моделі, стратегії, технології».

Метою конференції було дослідити особливості сучасного менеджменту. Конференція покликана об’єднати молодих вчених і їх наукових керівників у бажанні поділитися своїми дослідженнями, обмінятися накопиченими науковими знаннями, заявити про себе.

Вже вдруге, конференція проходила у форматі Internet-конференції з використанням платформи Google meet. Усі присутні на конференції студенти, викладачі та гості мали змогу таким чином слухати доповіді дослідників та бачити на екрані підготовлені ними презентації для іллюстрації докладів.

Під час заходу учасники поділитися своїми думками, обговорили теоретичні та практичні питання стану, тенденцій та перспектив розвитку сучасного менеджменту не тільки в бізнес-структурах, а й в публічних органах влади.

В цьому році працювало 7 секцій:
1. Менеджмент інноваційно-інвестиційної діяльності організацій.
2. Стратегічний менеджмент і маркетинг.
3. Світові тенденції розвитку менеджменту.
4. Управління проектами: еволюція технологій.
5. New Insights into Management (робоча мова секції — англійська).
6. Цифрові технології в менеджменті.
7. Публічне управління та адміністрування.

Конференція об'єднала 227 молодих вчених та їх наукових керівників багатьох закладів вищої освіти України, а також Молдови, Білорусі та Китаю.

Ми щиро вдячні всім учасникам конференції за плідну, конструктивну роботу та чекаємо усіх наступного року вже на двадцять третій щорічній конференції «Сучасний менеджмент: моделі, стратегії, технології».

Фотогалерея