Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


08-09.04.2021 року підвищили кваліфікацію державні службовці Одеської області за спеціальною короткостроковою програмою «Інститут керівника державної служби в державному органі»

Відповідно до розпорядження голови Одеської обласної державної адміністрації продовжується робота з підвищення кваліфікації державних службовців Одеської області.
З
гідно з планом-графіком підвищення кваліфікації державних службовців обласної та районних державних адміністрації Одеської області в період з 08 по 09 квітня проведено спеціальну короткострокову програму за темою «Інститут керівника державної служби в державному органі», в якій взяли участь 20 державних службовців Одеської області, які обіймають посади категорії «Б» та здійснюють повноваження керівників державної служби. З урахуванням карантинних вимог заняття проводилися дистанційно в режимі реального часу з використанням програми Googl meet.

В рамках навчання проведено низку заняття у відео форматі за наступною тематикою:

- «Управління стратегічними змінами та лідерство»;
- «Формування команди та організаційної культури в органах публічної влади»;
- «Роль керівника державної служби в управлінні державним органом»;
- «Професійні компетентності як механізм управління талантами в державній службі»;
- «Відповідальність державних службовців за порушення норм законодавства України: службові розслідування, дисциплінарні провадження»;
- «Гендерній підхід в управлінні людськими ресурсами»;
- «Комунікації: взаємодія зі ЗМІ та соціальними медіа».

Навчально-тематичний план навчання було складено з урахуванням рекомендацій управління з питань персоналу апарату Одеської обласної державної адміністрації.

Крім викладачів ОРІДУ НАДУ при Президентові України з метою практичного спрямування до проведення занять долучилися представники органів влади, а саме: начальник управління з питань персоналу апарату Одеської обласної державної адміністрації – Тетяна Бурлаченко, представники керівництва Міжрегіонального управління Національного агентства з питань державної служби України в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях, Автономній республіці крим та м.Севастополі – Володимир Мельник та Оксана Янас. Важливі питання щодо ролі керівника державної служби в управлінні державним органом у своєму виступі перед слухачами окреслив директор ОРІДУ НАДУ при Президентові України – Микола Іжа.

Організатором і модератором навчання була Наталія Привалова, завідувач сектору відділу підвищення кваліфікації, кандидат наук з державного управління, доцент.

Під час занять слухачам надано практичні рекомендації для подальшого використання в роботі.

Всі учасники програми успішно склали комп’ютерний тест та отримали сертифікати.

Фотогалерея