Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


25 березня 2021 року а рамках Європейського тижня цифрової грамотності (All Digital Week) ? щорічної кампанії з цифрового включення та розширення можливостей, було проведено вебінар «Цифрові інструменти Google для державних службовців» компанією Google Україна спільно з Міністерством цифрової трансформації.

В рамках семінару учасники мали можливість покращити свої знання та отримати практичні навички використання інструментів Workspace, ознайомитись з різноманіттям цифрових переваг Google у професійній діяльності державних службовців, включаючи можливості одночасної роботи в спільних документах, нотатках, таблицях, безкоштовної та швидкої розробки сайту-візитівки, навчитись використовувати цифрові інструменти для підвищення ефективності професійних досліджень, аналізу результатів діяльності, оптимізації роботи в Інтернеті тощо.

Для учасників вебінару розроблено сайт, на якому зібрана уся необхідна інформація. У розділі «ПРАКТИКУМ» знаходиться детальні інструкції по кожному з розглянутих цифрових інструментів, а саме:

1. Google Календар. Плануємо!
2. Google Keep. Запам'ятовуємо!
3. Google Завдання. Упорядковуємо!
4. Google Classroom. Збираємо файли!
5. Google Документи. Редагуємо!
6. Google Презентації. Доповідаємо!
7. Google Таблиці. Формуємо звіти!
8. Google Jamboard. Брейнштормимо!

По завершенню вебінару учасникам було запропоновано пройти підсумкове тестування. Учасники, які успішно склали тест, отримали сертифікат про проходження, виданого спільно програмою “Дія. Цифрова Освіта” та Академією цифрового розвитку.

Фотогалерея