Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


26 лютого 2021 року науковці інституту взяли участь у міжнародній конференції «Внесок молодих дослідників у розвиток публічного управління» у м. Кишинів (Молдова)

Захід щороку проводиться на базі Академії публічного управління Республіки Молдова, з якою ОРІДУ НАДУ при Президентові України підтримує тісні партнерські стосунки. Цього року, участь у науковому форумі, який проводився в онлайн режимі, взяли представники з Молдови, Румунії, Польщі, України, Ізраїлю та інших країн.

Як завжди численним було представництво від нашого інституту. З доповідями на пленарному та секційних засіданням виступили: доцент кафедри української та іноземних мов Андрій Маєв та аспіранти Юлія Ковтун, Ольга Псарьова, Наталя Медловська та Оксана Єльчієва. Свої матеріали для публікації в збірнику конференції представили: доценти кафедри публічного управління та регіоналістики Олена Лесик та Ольга Тодорова, доцент кафедри гуманітарних та соціально-політичних наук Володимир Яценко, аспіранти Наталія Яруліна та Іван Комаровський,

Андрій Маєв від імені керівництва інституту привітав учасників конференції, відзначив важливість залучення молоді до наукових досліджень та побажав учасникам плідної та продуктивної роботи. Представники інституту взяли участь в дискусіях та обговореннях з актуальних питань модернізації публічного управління, розвитку державної служби, права, європейської інтеграції, протидії пандемії COVID-19 тощо.

Організатори конференції висловили подяку українським дослідникам за активну роботу та цікаві доповіді. Участь у конференції було засвідчено сертифікатами.

Фотогалерея