Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


В читальній залі бібліотеки 12 лютого відбувся захід, на якому члени ГО «Одеського інституту соціальних технологій» звітували про діяльність інституту за 2020 рік.

В заході брали участь директор Одеського інституту соціальних технологій», доцент кафедри публічного управління та регіоналістики, А. С. Крупник, а також професор С. Є. Саханенко, доценти Н. В. Пироженко, О. В. Дуліна та аспірантка А. І. Орлова. В. о. завідувача бібліотеки, О. В. Кудрявцева, зробила огляд літератури з обговорюваних питань.

Члени інституту на базі платформи Zoom обговорювали основні напрямки та пріоритетні завдання діяльності ОІСТ на період до 2023 року. Зокрема, було звернено увагу на пріоритетні соціальні проблеми територіальних громад; розширення ресурсної бази територіальних громад шляхом реалізації активної ресурсної стратегії; сприяння розробці, прийняття та реалізацію цільових і комплексних програм соціального та економічного розвитку територіальних громад, районів і регіонів, удосконалення механізмів їх розробки тощо.

Результати проведених Інститутом досліджень та виконані розробки широко використовуються у навчальних курсах, курсах підвищення кваліфікації ОРІДУ, семінарах-тренінгах за участю керівників та службовців органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, лідерів громадських організацій, органів самоорганізації населення.

Також серед інших успішних практик ОІСТ приділено увагу діяльністі його представників в Мережі публічного права та адміністрації UPLAN.

Фотогалерея