Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


30 вересня 2020р. завідувач кафедри Попов С.А сумісно з викладачами кафедри гуманітарних та соціально-політичних привітали із виходом на заслужений відпочинок к.м.н., доцента Олександра Дмитровича Корвецького. За час роботи в лавах інституту Олександр Дмитрович зарекомендував себе себе досвідченим організатором в становленні і розвитку інституту, зокрема по спеціалізації «Публічне управління галуззю охорони здоров’я».

Багатьма роками праці Корвецький О.Д. залишався взірцем сумлінності, прикладом для наслідування, кваліфікованим викладачем, справедливим, тактовним і уважним до слухачів, до викладацького колективу ОРІДУ НАДУ.

Начальник кадрової служби Крук В.Т., голова профкому Яценко В. А. та почесний доктор Національної академії державного управління при Президентові України Якубовський О.П. і усі викладачі щиро подякували Олександру Дмитровичу за вагомий особистий внесок в розвиток інституту, за те, що присвятив свій талант навчанню слухачів в системі професійної підготовки публічних службовців.

Фотогалерея