Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


3 вересня 2020 року відбулось чергове робоче засідання кафедри електронного урядування та інформаційних систем - перше з початку повернення до очної форми навчання.

Розглядались питання особливостей роботи в складних умовах продовження адаптивного карантину, проводилась пропедевтика питань підготовки курсів до можливого поновлення переходу до дистанційної форми навчання.

Обговорювались етапи підготовки до Всеукраїнської науково-практичної конференції за міжнародною участю (до 25-річчя заснування інституту) «ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ: ТРАДИЦІЇ, ІННОВАЦІЇ, ГЛОБАЛЬНІ ТРЕНДИ». Зроблено наголос на залученні магістрів до участі в роботі конференції.

Кафедра приєдналась також до участі у конференції кафедри – партнера (Університет Ушинського кафедра прикладної математики та інформатики). Готуються виступи до конференції АТL-2020 (адаптивні технології навчання).

Члени кафедри були ознайомленні з нормативними документами інституту, прийнятими під час проведення апаратних нарадах, засіданнях приймальної комісії та вченої ради інституту. Також розглядались поточні питання роботи кафедри.