Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


14 вересня для студентів першого курсу став визначальним днем. Святкова зустріч новачків з керівництвом інституту та викладачами вишу стала початком нового життєвого етапу для вчорашніх школярів.

Урочисті заходи для першокурсників, вітання директора, перший дзвоник, перша пара, знайомство з інститутом… все це викликало нові емоції та сподівання щодо подальших перспектив студентського життя в одному з найкращих закладів вищої освіти – Одеському регіональному інституті державного управління НАДУ при Президентові України.

У вітальному слові до першокурсників директор інституту, доктор політичних наук, Заслужений працівник освіти України, професор Іжа Микола Михайлович побажав наснаги, наполегливості та натхнення у навчанні. Бо саме молодь з новим світоглядом, творчим мисленням, активною громадською позицією здатна розвивати економічний та інтелектуальний потенціал держави, зберегти надбання поколінь та забезпечити гідне майбутнє України. Також Микола Михайлович привітав присутніх з 25 річницею з дня заснування інституту та подякував викладачам інституту – усім, хто присвятив своє життя нелегкій педагогічній та освітянській справі та побажав не зупиняйтесь на досягнутому та завойовуйте нові професійні, творчі і академічні вершини, а також міцного здоров’я, щастя, натхнення та нездоланної життєвої енергії щодня!

З першокурсниками також зустрілася завідувач кафедри менеджменту організацій, кандидат економічних наук, доцент Красностанова Наталія Едуардівна, яка розповіла про інститут, освітні та наукові здобутки, навчальні плани та правила внутрішнього розпорядку. Наталія Едуардівна окреслила завдання, що стоять перед студентами та зосередила увагу присутніх на перспективах, які надає інститут для подальшої плідної самореалізації усім зацікавленим і відповідальним.

Фотогалерея