Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


19 вересня 2020 року начальник відділу міжнародного співробітництва Наталія Нефьодова разом із представниками студентського самоврядування та випускниками інституту долучились челенджу Державного агентства водних ресурсів України #Я_прибрав_твоя_черга, присвяченому Міжнародному дню чистих берегів. Уже традиційно у треті вихідні вересня у всьому світі (понад 150 країн учасників) проходитиме прибирання планети.

У прибиранні берегів взяли участь заступник Міністра захисту довкілля та природних ресурсів Михайло Хорєв, представники ОРІДУ НАДУ при Президентові України, департаменту екології та природних ресурсів Одеської облдержадміністрації, Басейнового управління водних ресурсів річок Причорномор’я та нижнього Дунаю, Державної екологічної інспекції, Нижньодністровського національного природного парку, Чорноморського басейнового управління Держрибагенства, Одеського рибоохоронного патруля, органів місцевої влади, громадських організацій, а також усі небайдужі громадяни.

Захід розпочався на березі річки Турунчук (біля села Яськи Біляївського району) та продовжився дводенною «Толокою на каяках», яка організована клубом Kayak Point та БУВР річок Причорномор’я та нижнього Дунаю. Учасники «Толоки на каяках» подолали відстань у понад 20 км та зібрали пластик з водного плеса.

Головна мета акції – не тільки очистити власноруч улюблене місце відпочинку, а й привернути увагу населення до проблеми забруднення водойм, донести ідею необхідності сортування сміття для його вторинної переробки та виховання більш відповідального ставлення до споживання.

Захід проведено за підтримки відділу комунікацій інституту.

Фотогалерея