Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


14 вересня 2020 року в інституті відбулись збори з нагоди початку нового навчального року для першокурсників.

На зборах були присутні: директор інституту, його заступники, завідувачі кафедр, науково-педагогічні працівники, співробітники інституту та представники студентського самоврядування інституту.

Директор інституту Микола Іжа привітав студентів та щиро побажав їм здобути яскравих вражень, нових друзів та досягнути визначних успіхів у навчанні.

З вітальним словом виступив голова правління Одеської регіональної організації Національної спілки журналістів України, Заслужений журналіст України та давній друг нашого інституту – Юрій Работін. Вручив директору інституту грамоту за вагомий внесок у розвиток української журналістики, та з нагоди 25-річчя плідної співпраці, а також Почесну відзнаку загальнонаціонального конкурсу «Українська мова – мова єднання».

Директор відзначив пам'ятними адресами та подарунками студентів, які набрали під час вступних випробувань найбільше балів – Анну Овчаренко (спеціальність «Менеджмент») та Катерину Кононенко (спеціальність «Публічне управління та адміністрування»). За доброю традицією директор вручив студентський квиток, який символізує початок нового етапу життя для всіх першокурсників.

Ірина Гук, голова студентського самоврядування інституту закликала першокурсників проявляти власні ініціативи та долучатися до діючих студентських проєктів, а головне – цінувати кожну хвилину навчання в ОРІДУ НАДУ при Президентові України.

Фотогалерея