Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


10-11 вересня 2020 року в Одесі відбулась найбільша ділова подія року півдня України V Міжнародний інвестиційний бізнес-форум «ОДЕСА 5Т».

У якості запрошеного гостя від кафедри Менеджменту організацій ОРІДУ НАДУ при Президентові України у ньому прийняла участь професор кафедри, доктор економічних наук Яцкевич Інна Володимирівна.

5Т – це платформа для: обміну досвідом з ключовими гравцями інвестиційного ринку; залучення приватних та муніципальних інвестицій; підвищення інноваційного та технологічного потенціалу міста; розвитку підприємницької та міської інфраструктури; презентації власного бізнесу та пошуку можливостей; презентації міських проектів у галузі 5T.

Ключовими темами форуму були: пріоритетні напрямки розвитку міських проектів; зона пріоритетного розвитку - пільгові умови для бізнесу; інновації в сфері енергоефективності та енергозбереження; стратегічні плани розвитку країни та Одеси; приватні інвестиції в розвиток космічної галузі та досліджень.

На офіційному відкритті форуму у ньому прийняли участь: Геннадій Труханов – міськии? голова; Олександр Романішин – заступник Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України; Сергій Гриневецький – Почесний громадянин міста Одеси; Володимир Усов – голова Національного Космічного Агентства Украі?ни; Володимир Присяжний, начальник Національного центру управління і випробування космічних засобів (НЦУВКЗ); Руслана Лижичко – українська співачка та громадський діяч, міжнародний амбасадор з відновлювальної енергії.

Також на форумі були представлені проекти, які були реалізовані протягом п’яти років за напрямом 5Т, інвестиційні проекти та концепти, відбулось обговорення впровадження сучасних технологій для покращення соціально-економічних показників.

Починаючи з 2016 року, у межах інвестиційної стратегії «Одеса 5Т» на реалізацію муніципальних та місцевих проектів було залучено близько 230 млн.евро, реалізовані та знаходяться на стадії реалізації більше 50 проектів.

В межах «Одеса 5Т» пройшла експозиція експортних товарів та послуг Made in Odessa, де були представлені більше 70 експонатів.

Наприківці форуму відбулось нагородження компаній, які проявили себе у напрямках «Одеса 5Т».

Фотогалерея