Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


11 вересня 2020 року відбулась урочиста нарада з нагоди 25-річчя заснування Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.
З вітальним словом до присутніх звернувся директор інституту Микола Михайлович Іжа, який подякував колективу за самовіддану працю, що дозволила підготовити тисячі професійних, ініціативних та креативних патріотів-управлінців. Закцентував увагу присутніх на традиціях, цінностях і теплій родинні атмосфері, що були закладені ще першим директором інституту Олексієм Петровичем Якубовським.
Олексій Петрович розповів колегам, що був свідком будівництва інституту та навіть не міг уявити, що найкращі роки свого життя пов’яже з роботою у закладі вищої освіти саме у цій будівлі. Він згадав людей, які були частиною команди, що розбудовувала інститут, сприяла його розвитку, закладала партнерські стосунки та вибудовувала стратегічно важливі напрями розвитку.
До вітальних слів та добрих побажань долучились Валентина Тимофіївна Крук, людина, яка майже четверть століття займається підбором кадрів на ключові посади інституту і голова профспілкового комітету – Володимир Архипович Яценко, які побажали присутнім та всім членам трудового колективу інституту процвітання та нових досягнень.
Присутні подякували Іжі Миколі Михайловичу за вітання, гідні умови роботи та гарне ставлення до колективу.
З нагоди 25-річчя заснування інституту, колектив отримав низку вітань від керівництва Національної академії та регіональних інститутів, керівників органів публічної влади, дипломатичного корпусу, закладів-партнерів, випускників, слухачів та студентів.

Фотогалерея