Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


День знань - 1 вересня – одне із головних свят навчального року – урочисте, хвилююче і відповідальне. Це свято об’єднує усі заклади освітиУкраїни, усіх, хто вчиться і навчає.

В ОРІДУ НАДУ при Президентові України з 1 вересня розпочато навчання для студентів старших курсів.

В навчальних аудиторіях студентів та слухачів магістратур зустріли представники директорату і викладачі, які побажали усім учасникам навчального процесу наснаги, наполегливості та натхнення для досягнення поставлених навчальних цілей. У цей святковий день лунали теплі поздоровлення та побажання щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження. Зокрема перед викладачами і студентами постало багато завдань, пов’язаних з викликами визначеними оновленою навчальною програмою.

Навчальний процес в інституті організовано з урахуванням санітарних вимог та тимчасових рекомендацій освітнім закладам для роботи в умовах адаптивного карантину. В інституті впроваджено низку заходів з метою запобігання утворенню скупчення студентів та мінімізовано їхнє пересування між аудиторіями. Також організовано місця для обробки рук антисептиками на вході до всіх приміщень та розміщено банери про респіраторну гігієну тощо. З усіма здобувачами освіти проведено роз’яснення та інструктажі щодо того, як запобігти зараженню та поширенню коронавірусної інфекції, та як реагувати на симптоми COVID-19.