Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


28 серпня 2020 року представники інституту взяли участь у семінарі-практикумі «Дезінформація як інструмент гібридної війни: особливості поширення та можливості протидії». Захід проводився у рамках проєкту «Інформаційні війни проти України та інших європейських країн: досвід Литви у протидії пропаганді», що здійснюється за фінансової підтримки Програми розвитку співробітництва та просування демократії Міністерства закордонних справ Литовської Республіки.

Семінар-практикум відкрили Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні Вальдемарас Сарапінас (в режимі відеозв’язку), заступник голови Одеської обласної ради Юрій Дімчогло, голова Центру публічної дипломатії Андрій Вітренко, віце-міністр культури України з питань євроінтеграції, віце-маршал Сенату Республіки Польща Міхал Камінські. Під час заходу з доповідями виступали керівники громадських організацій, експерти з питань інформаційної безпеки та комунікацій, які розкривали проблему російської інформаційної агресії проти України та інших європейських країн. Також фахівці провели тренінг щодо засобів протидії пропаганді на місцевому та державному рівнях.

По завершенню заходу учасники конференції подякували організаторам за вироблення практичних навичок у протидії дезінформації та пропаганди. Також представники інституту обговорили можливості співпраці з Центром публічної дипломатії та організації спільних науково-комунікативних заходів.

Фотогалерея