Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


26 серпня 2020 року провідний бібліотекар бібліотеки інституту Ніна Дубінчак взяла участь у тренінгу «Комунікація під час пандемії та професійні стандарти: Як працювати з інформацією під час кризових ситуацій?», що проходив в рамках проекту Інституту демократії імені Пилипа Орлика «Мобілізація зусиль для стимулювання попиту на кращу журналістику та вдосконалення навичок критичного мислення громадян». Спікером тренінгу була Наталія Стеблина, аналітикиня Інституту демократії імені Пилипа Орлика, координаторка проєкту з моніторингу регіональних ЗМІ, доцентка кафедри журналістики Донецького національного університету імені Василя Стуса (м. Вінниця).

Якою має бути комунікація під час пандемії? Які основні принципи виходу з кризи та як реагувати на кризу правильно? Ці та багато інших питань підіймались на тренінгу та обговорювалися його учасниками, серед яких були присутні освітяни, бібліотекарі, громадські активісти, журналісти та працівники відділів зв’язків з громадськістю.

Проєкт проходив за підтримки Медійної програми в Україні, яка фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується міжнародною організацією Internews. Захід відбувся в Одеській обласній універсальній бібліотеці імені Михайла Грушевського.

Фотогалерея