Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


01 липня 2020 року директор інституту М.М. Іжа та перший заступник директора М.П. Попов взяли участь у засіданні кафедри економічної та фінансової політики.

На початку засідання М.М. Іжа ознайомив присутніх з наказом директора про перевід А.Г. Ахламова на посаду професора кафедри, звільнивши з посади завідування цією ж кафедрою. Згідно з наказом на посаду завідувача кафедри економічної та фінансової політики до проведення конкурсу в порядку переведення призначено М.М. Миколайчука, з посади професора цієї ж кафедри.

М.М. Іжа висловив глибоку повагу та слова вдячності доктору економічних наук, кандидату фіз.-мат. наук, професору, Заслуженому діячу науки і техніки України А.Г. Ахламову за багаторічну, сумлінну працю на посадах завідувача кафедри та першого заступника директора інституту і побажав сил та натхнення у подальшій професійній діяльності для розвитку кафедри та нашого інституту.

На адресу М.М. Миколайчука, доктора наук з державного управління, професора, було висловлено щирі побажання та впевненість, що його робота на посаді завідувача кафедри дасть новий імпульс у роботі цього колективу з питань професійної підготовки службовців органів публічної влади.

Також на засіданні кафедри розглядалися питання завершення поточного та підготовки до нового навчального року, підвищення відповідальності викладачів за результати профорієнтаційної роботи та інші питання.