Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


5 червня 2020 року обрано заступника голови студентського самоврядування інституту – старосту гуртожитку та сформовано комітет з питань гуртожитку

У режимі онлайн-голосування проведено вибори заступника голови студентського самоврядування інституту – старости гуртожитку та сформовано комітет з питань гуртожитку. Слід зазначити, що мешканці гуртожитку задоволені результатами роботи комітету протягом минулого навчального року та майже одностайно підтвердили це під час голосування, фактично залишивши склад активу гуртожитку без змін.

За результатами виборів на посаду заступника голови студентського самоврядування інституту – старости гуртожитку переобрано на другий строк Аріну Семененко, студентку ІІ курсу факультету публічного управління і адміністрування. До комітету з питань гуртожитку увійшли старости поверхів: Ганна Кривенко (другий поверх), Роман Нестеренко (третій поверх), Данило Мишко (четвертий поверх), Добрєва Влада (п’ятий поверх), Дмитро Чуприна (шостий поверх) та Ангеліна Салазкіна (сьомий поверх).

Фотогалерея