Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


25 червня 2020 року відбулося урочисте завершення занять у Школі Майбутнього Менеджера. Зустріч відкрила відповідальна за організацію роботи школи – старший викладач кафедри менеджменту організацій Томашевська М. В.

З привітальною промовою до присутніх звернулася завідувачка кафедри менеджменту організацій, к.е.н., доцент Красностанова Н. Е.

Не зважаючи на складні умови, що склалися у світі у зв’язку з пандемією та карантином, у Школі Майбутнього Менеджера в цьому навчальному році відбулось 14 занять.

Вже 6 років викладачі із задоволенням запрошують до Одеського регіонального інституту державного управління школярів, учнів коледжів із різних регіонів нашої країни та розкривають їм усі сторони роботи менеджера у багатьох галузях. Відвідування занять та активна участь у них, допомогли учням розкрити власний потенціал та дізнатись більше про роботу менеджерів та наш Інститут. Вони отримали досвід, який в подальшому сприятиме не тільки їх успішному навчанню, а й працевлаштуванню, кар’єрному зростанню та професійним досягненням.

Цього року у Школі Майбутнього Менеджера пройшли навчання 24 учні, як й у минулому році.

Школярі, що навчаються у 10-му класі, виявили бажання продовжити відвідувати заняття у Школі Майбутнього Менеджера також і в наступному навчальному році.

Фотогалерея