Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


05 травня 2020 року, представники інституту продовжили вітати ветеранів із 75 річчям перемоги над нацизмом у Другій світові війні.

Директор інституту Микола Михайлович Іжа, голова профспілкового комітету інституту Володимир Архипович Яценко та начальник відділу комунікацій Тетяна Олександрівна Фольгіна мали змогу особисто привітати Анатолія Дмитровича Сверкунова, учасника бойових дій на території інших країн – «гарячі точки», який і досі працює в інституті.

Під час зустрічі представники інституту передали вітання від колективу інституту та студентства.

Фільов Володимир Матвійович учасник бойових дій на території інших країн – «гарячі точки», у зв’язку з дотриманням карантинних мір приймав дистанційно вітання, а подарунки від керівництва інституту, профспілкового комітету інституту та студентського самоврядування передали через його рідню.

Також, в цей день, вітали учасника бойових дій, доцента, кандидата історичних наук Якова Андрійовича Савченка, кавалера трьох орденів «Червона зірка», орденів «Вітчизняної Війни» І та ІІ ступенів, «За заслуги» ІІІ ступеня, «За мужність» ІІІ ступеня, медалей «За оборону Одеси», «За звільнення Варшави», «За взяття Берліна», «За перемогу над Німеччиною». На чолі з директором Миколою Михайловичем Іжею, нашого ветерана вітали колеги з якими він довгий час працював в інституту: Олексій Петрович Якубовський, Валентина Тимофіївна Крук та Володимир Архипович Яценко.

Керівництво інституту розуміє, як важливо передати пам'ять про жахіття війни наступним поколінням, щоб помилки минулого не повторювались, щоб в Україні панував мир.

Фотогалерея