Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


04 травня 2020 року о 12.00 відбулося чергове засідання кафедри електронного урядування та інформаційних систем в умовах карантину. Як і попереднє, засідання було проведено у он-лайновому режимі з використання додатку Google Hangouts Meet. На засіданні кафедри були присутні усі науково-педагогічні працівники кафедри та декан факультету публічного управління на адміністрування Ігор Сергійович Куспляк.

На засіданні кафедри були заслухані та обговоренні звіти за роботу науково-педагогічних працівників кафедри за березень та квітень місяці 2020 року, тобто у період карантину. Зазначено, що науково-педагогічні працівники вміло використовують цифрові засоби комунікації для проведення лекцій та практичних занять. З метою підвищення кваліфікації працівники кафедри приймають участь в роботі вебінарів провідних компаній Microsoft, Fortinet, ESET, Softline, S&T Ukraine, TechExpert, Epson Europe B.V., IT-GRAD, ELMA BPM, 1991 Open Data Incubator, SOFTPROM тощо.

Особлива увага була приділена питанню, щодо виконання умов контрактів науково-педагогічними працівниками. Було зазначено, що науково-педагогічні працівники кафедри загалом виконують умови контрактів у повному обсязі. Однак, болючим місцем залишається публікація у періодичних виданнях, які включено до наукометричних баз. Суттєво покращився стан щодо публікації наукових статей.

Окремим питанням було розглянуто проведення профорієнтаційної роботи викладачами кафедри. Науково-педагогічні працівники стисло доповіли про цифрові комунікації з магістрами спеціалізації «Електронне урядування» та результати цих спілкувань. На превеликий жаль, ці заходи поки не мають реальних результатів.

Завідувач кафедри нагадав, що 18 травня 2020 роду в рамках Днів науки інституту відбудеться он-лайнова науково-практична конференція “Інформаційне суспільство та сталий розвиток”, присвячена міжнародному дню електрозв’язку та інформаційного суспільства. Було підкреслено, що до участі також запрошуються магістри, слухачі та студенти інституту.

На при кінці усі побажали один одному міцного здоров’я та успіхів.

Фотогалерея