Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Завершився черговий курс з підвищення кваліфікації. Цього разу в період з 25 по 27 травня підвищували рівень професійної компетентності держслужбовці Територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області. Тема навчального курсу «Психологічні основи ефективного управління в органах публічної влади». В рамках професійного навчання проведено 4 вебінари за участю відомих тренерів і психологів Михайла Жиліна, Володимира Кірова, Анастасії Ковалевської та Людмили Комашко.

У електронних анкетах по завершенню навчання слухачі подякували за практичну спрямованість курсу, підкреслили переваги отримання освітніх послуг у дистанційному форматі та виказали побажання щодо подальшого підвищення кваліфікації за іншою тематикою і навчання у магістратурі інституту.

Підбиваючи підсумки роботи семінару у дистанційному відео-форматі 28 травня начальник ТУ ДСАУ в Одеській області Тарас Лукаш подякував за високий професіоналізм викладачам і організаторам навчального курсу та звернув увагу державних службовців територіального управління на необхідності подальшої професіоналізації та підвищення обізнаності.

В рамках візиту до інституту відбулася зустріч Тараса Лукаша з представниками директорату і організаторами процесу підвищення кваліфікації. Т.Лукаш привітав колектив інституту з 25-річчям з моменту утворення Української академії державного управління (тепер Національної академії державного управління при Президентові України) і Одеського регіонального інституту зокрема, подякував за високий професіоналізм і самовіддану працю колективу, а також виказав сподівання щодо подальшої плідної співпраці з питань підвищення рівня професійної компетентності державних службовців та передав першому заступнику директора інституту Миколі Попову лист подяки.