Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


26 травня у 18.00 викладачі кафедри Менеджменту організацій, вперше в історії інституту, провели День відкритих дверей з використанням сучасних технологій та програми Googl meet у відео-форматі. У відео-зустрічі також взяв участь перший заступник директора ОРІДУ НАДУ при Президентові України – Попов М.П.

Захід пройшов на високому організаційному та професійному рівні.

У Дні відкритих дверей взяли участь УСІ викладачі кафедри. Майже кожному викладачеві було надано слово, щоб звернутись до учнів одинадцятих класів міста Одеси та Одеської області, які були присутні на заході.

У своїх виступах викладачі чітко та цікаво представляли школярам інформацію про навчальне та поза навчальне життя студентів нашого інституту. Виступи були короткі та ємні, збагачені сучасними цікавими прикладами. Що стосується поза навчального студентського життя, то тут була надана інформація про такі пізнавальні та захоплюючі заходи як:
- закордонні стажування студентів;
- гра – Що? Де? Коли?;
- квест для першокурсників;
- день факультетів;
- спортивні змагання та інші.

Зустріч пройшла у дуже теплій доброзичливій атмосфері. Гості задавали багато питань щодо умов вступу до інституту, вартості навчання, місць практики та працевлаштування, гуртожитку, та інші.

Виступи викладачів супроводжувалися відео- та фотоматеріалами про роботу інституту, навчання та відпочинок студентів.

У планах кафедри продовжити проведення таких заходів і в майбутньому.