Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


18 травня 2020 року відбулося урочисте відкриття Фестивалю науки, який проводить кафедра публічного управління та регіоналістики. Фестиваль науки щорічно організовується з нагоди Дня науки в Україні, нинішнього він також поєднався зі святкуванням 25-річчя Інституту.
Цьогоріч, у зв’язку з карантинними обмеженнями, захід пройшов у режимі відеоконференцзв’язку до якого долучилися викладачі та аспіранти кафедри, а також д.держ.упр. професор П.І. Надолішній.
Першим заходом Фестивалю був кафедральний розгляд результатів дисертаційного дослідження на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» на тему «Реформування територіальних основ публічної влади в умовах поліетнічності» аспірантки третього року навчання Мустафаєвої Е. Т., науковий керівник – доцент кафедри, к.держ.упр., доцент Попов М.П. Представлені на розгляд результати дисертаційного дослідження були детально проаналізовані експертами: д.держ.упр., професором Надолішнім П.І., д.держ.упр., професором Саханєнком С.Є., к.філос.н., доцентом Оганісяном М.С., к.держ.упр. Липовською С.А. В межах обговорення було висловлено значну кількість рекомендацій щодо удосконалення представленого дослідження. Разом з тим, роботу було високо оцінено та рекомендовано до подальшого розгляду.

Фотогалерея