Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


WTISD – 2020. Тема: "З'єднаємо до 2030 року: використання інформаційно-комунікаційних технологій для досягнення Цілей в області сталого розвитку"

Щорічно 17 травня всі люди на планеті приєднуються до спільноти Міжнародного Союзу Електрозв’язку (МСЕ) і відзначають Всесвітній день електрозв'язку та інформаційного суспільства.

У нинішньому році я закликаю кожного з вас об'єднати наші зусилля в просуванні Порядку денного МСЕ "З'єднаємо до 2030 року: використання інформаційно-комунікаційних технологій для досягнення Цілей в області сталого розвитку" - загальній глобальній концепції подолання цифрового розриву та використання потенціалу інформаційного-комунікаційних технологій (ІКТ) для підтримки виконання Порядку денного в області сталого розвитку на період до 2030 року.

Я пропоную вам продемонструвати всьому світу, яким чином нові технології, такі як 5G і інтелектуальний транспорт, Інтернет речей, штучний інтелект і блокчейн, можуть поліпшити життя людей і сприяти соціально-економічному розвитку.

Ці технології та інноваційні рішення відкривають величезні можливості для прогресу людського суспільства, це - потужний інструмент досягнення всіх без винятку Цілей в області сталого розвитку.

Майже половина населення світу як і раніше не використовує інтернет, і темпи зростання підключення до ІКТ сповільнюються. Час спливає.

Ми повинні діяти узгоджено і подвоїти свої зусилля, для того, щоб підключити всіх до глобальної цифрової економіки, а для тих, хто вже підключений, необхідно зробити більше, щоб забезпечити безпеку і надійність онлайнового світу.

Відзначаючи Всесвітній день електрозв'язку та інформаційного суспільства і вступаючи в нове десятиліття, давайте направимо міць інформаційно-комунікаційних технологій на прискорення соціального економічного і екологічно стійкого всебічного розвитку всіх людей в усьому світі.
Генеральний секретар
Міжнародного Союзу Електрозв’язку Хоулін Чжао