Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


23 квітня 2020 року відбулась XXI Всеукраїнська щорічна студентська науково-практична конференція за міжнародною участю «Сучасний менеджмент: моделі, стратегії, технології».

Мета конференції ? спробувати знайти відповідь на питання: який він менеджмент XXI століття. Тому, ця конференція — це чудова подія, покликана об’єднати молодих вчених і їх наукових керівників у бажанні поділитися своїми дослідженнями, обмінятися накопиченими науковими знаннями, заявити про себе.

Цього року, вона проходила у рамках ювілейних заходів Одеського регіонального інституту державного управління. Інституту виповнюється 25 років.

Вперше, конференція пройшла в у форматі Internet-конференції.
Конференція розширюється, і в цьому році працювало вже 7 секцій:

1. Менеджмент інноваційно-інвестиційної діяльності організацій.
2. Стратегічний менеджмент і маркетинг.
3. Світові тенденції розвитку менеджменту.
4. Управління проектами: еволюція технологій.
5. New Insights into Management (робоча мова секції — англійська).
6. Цифрові технології в менеджменті.
7. Публічне управління та адміністрування.

Секція «Публічне управління та адміністрування» була вперше представлена цього року.

Всього у конференції взяли участь 305 молодих дослідників (що майже в півтори рази більше, ніж в минулому році) 63 закладів вищої освіти з 24 міст України, а також Молдови, Білорусі, Румунії, Китаю, Грузії та Великої Британії.

Ми щиро вдячні всім учасникам конференції за плідну, конструктивну роботу та чекаємо усіх наступного року вже на двадцять другій щорічній конференції «Сучасний менеджмент: моделі, стратегії, технології».