Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Кафедра електронного урядування та інформаційних систем і Одеський центр інновацій в електронному урядуванні 18 травня 2020 року планує проведення он-лайнової науково-практичної конференції “Інформаційне суспільство та сталий розвиток”.

Науковий гурток “Інформатик”, організований на базі кафедри та навчально-наукової лабораторії “Інноваційні технології в електронному врядуванні”, незважаючи на карантинні заходи активно залучає студентів до наукової роботи, використовуючи електронний майданчик навчального блогу, створеного для підтримки курсу “Інформаційні технології.

У блозі організовано документ для спільного редагування групою студентів, у якому кожен студент вказує обрану тему для публікації та посилання на електронний варіант тез, а також презентацію для он-лайн виступу.

Викладач, за потреби, коригує заявлені теми, зазначаючи відповідні коментарі. Спільно зі студентом редагує електронний варіант тез, доступ до яких відкритий лише для викладача та автора. Роботу розпочато. Таким чином організовано роботу студентів щодо підготовки тез виступів на он-лайн науково-практичній конференції «ІНФОРМАЦІЙНЕ СУСПІЛЬСТВО ТА СТАЛИЙ РОЗВИТОК», присвяченої Всесвітньому дню електрозв’язку та інформаційному суспільству.

Фотогалерея