Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


23 квітня 2020 року для здобувачів другого рівня вищої освіти заочної форми навчання з елементами дистанційного навчання факультету публічного управління та адміністрування були проведені дві лекції з дисципліни «Цифрові технології в публічному управлінні» згідно робочої програми відповідної навчальної дисципліни завідувачем кафедри Юрієм Борисовичем Пігарєвим. Лекції були проведені у он-лайновому режимі у середовищі GOGGLE Hangouts Meet. Під час проведення он-лайнових лекцій були присутні 24 слухача з 28 згідно запрошень на подію.

Навчально-методичне забезпечення даної дисципліни було розміщено у відповідній хмарі факультету, про що було завчасно оповіщено слухачів першого курсу.

Для зручності викладачем був розроблений сайт дисципліни (https://sites.google.com/view/digital-technology-2020), якій містить наступні розділи:
Вступ, де слухачі знайдуть запрошення на опрацювання даної дисципліни та зможуть ознайомитися з базовим посібником та робочим зошитом.
Лекції, якій містить матеріали трьох лекцій дисципліни, а саме:

– лекція № 1 «Цифрові технології в публічному управлінні» (концептуальні засади цифрового врядування, демократії, економіки та суспільства; цифрові технології в публічному управлінні та цифрові технології в смарт-врядуванні);
– лекція № 2 «Цифрові технології обробки даних та документів, аналізу та візуалізації даних» (цифрові технології обробки, аналізу та візуалізації даних, цифрові технології роботи з документами, електронний документообіг);
– лекція № 3 «Цифрові технології підтримки комунікацій та співпраці публічних службовців» (веб-додатки підтримки цифрових комунікацій та громадські проекти мобілізації людських ресурсів).

Практичні завдання для набуття відповідних навичок.
Тести для перевірки отриманих знань.
Матеріали до розділу «Наука даних (Data Science)»
Електронна бібліотека, яка містить посібники для дисципліни та інші навчально-методичні матеріали у повно-текстовому форматі.
Працюємо у середовищі створення інтелект-карт COGGLE з метою створення концептуальних карт (візуалізації) відповідей на запитання практичних завдань.
Створюємо анкети та тести у середовищі GOGGLE FORM, MAP та SITES для використання відповідних додатків GOGGLE у практичній діяльності публічного службовця.

Під час лекцій слухачі в чаті задавали питання і в процесі комунікації отримували конкретні відповіді.

Фотогалерея