Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


23 квітня 2020 року відбулась XXI Всеукраїнська щорічна студентська науково-практична конференція за міжнародною участю «Сучасний менеджмент: моделі, стратегії, технології»

Конференція відбувалась у рамках заходів, присвячених 25-річчю утворення Одеського регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України та проходила у форматі Internet-конференції.
Учасників заходу привітав директор інституту Микола Іжа та зазначив, що конференція стала кроком до розуміння нових управлінських реалій та дасть змогу поглиблення і розширення науково-освітніх контактів між нашим інститутом і іншими закладами вищої освіти України та зарубіжжя. Побажав всім учасникам плідної роботи, успіхів, корисного професійного спілкування та нових наукових досягнень.
Цього року конференція об'єднала 305 молодих вчених та їх наукових керівників 63 закладів вищої освіти з 24 міст України, а також Молдови, Білорусі, Румунії, Китаю, Грузії та Великої Британії.
Робота конференції відбувалась за наступними секціями:
1. Менеджмент інноваційно-інвестиційної діяльності організацій
2. Стратегічний менеджмент і маркетинг
3. Світові тенденції розвитку менеджменту
4. Управління проектами: еволюція технологій
5. New Insights into Management (робоча мова секції — англійська)
6. Цифрові технології в менеджменті
7. Публічне управління та адміністрування
На майданчику заходу учасники поділитися своїми думками, обговорили теоретичні та практичні питання стану, тенденцій та перспектив розвитку сучасного менеджменту не тільки в бізнес-структурах, а й в публічних органах влади.