Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


16 квітня 2020 року о 13.00 відбулося засідання кафедри електронного урядування та інформаційних систем. Засідання було проведено у он-лайновому режимі з використання додатку Google Hangouts Meet. На засіданні кафедри були присутні усі науково-педагогічні працівники кафедри та декани факультетів публічного управління на адміністрування Ігор Сергійович Куспляк та менеджменту та бізнес-технологій Віолета Михайлівна Вишневська.

Завідувач кафедри запропонував розглянути наступні питання:
1. Про нові новели прийому в інститут на факультет публічного управління та адміністрування для вступників на підготовку зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» для здобувачів другого рівня вищої освіти.
2. Оновлення робочих програм навчальних дисциплін для спеціальності «Публічне управління та адміністрування» для здобувачів першого, другого та третього рівнів вищої освіти.
3. Розробка силабусів навчальних дисциплін для спеціальності «Публічне управління та адміністрування» для здобувачів першого, другого та третього рівнів вищої освіти.
4. Висвітлювання кафедральних подій на офіційному сайті інституту.
5. Обмін досвідом по використанню середовища Google Hangouts Meet.
6. Дотримання карантинних вимог.
7. Різне.

Декан факультету публічного управління та адміністрування Ігор Куспляк детально доповів про нові новели вступу до інституту вступників на спеціальність 281 «Публічне управління та адміністрування» для здобувачів другого рівня вищої освіти та відповів на численні запитання. Крім того, від висвітлив стан прийому заяв до інституту на 15 квітня 2020 року. Завідувач кафедри Юрій Пігарєв доповів про новий дизайн та контент розділу офіційного сайту інституту «Абітурієнту» на нагадав, що під час проведення он-лайнової профорієнтаційної роботи не забувати про надання заяв до вступу в інститут у електронному форматі.

Декан факультет менеджмент та бізнес-технологій Віолета Вишневська подякувала викладачів кафедри за активну роботу у підготовки навчально-методичних матеріалів та проведення он-лайнових занять для студентів факультету.

Завідувач кафедри звернув увагу на оновлення робочих програм дисциплін та написання відповідних силабусів. Крім того, від нагадав про можливість висвітлювати кафедральних подій на відповідній сторінці кафедри офіційного сайту інституту, зокрема проведення он-лайнових заходів, участь у вебінарах ІТ-компаній тощо.

Ігор Куспляк, Юрій Пігарєв та Ольга Граматик поділилися досвідом проведення он-лайнових занять у середовищі Google Hangouts Meet для публічних службовців, які підвищували кваліфікацію в період карантину.

На при кінці усі побажали один одному міцного здоров’я та дотримання вимог карантину, особливо під час найближчих свят.

Фотогалерея