Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


30 січня 2020 року

Кафедра української та іноземних мов організувала проведення науково-методологічного семінару «Наукові комунікації, бази даних та науковометричні виміри як драйвера розвитку галузей знань і наукової діяльності науково-педагогічного працівника». З вітальним словом виступив Попов М.П., перший заступник директора інституту, який підкреслив значення та актуальність тематики заходу. У межах програми семінару науково-педагогічні працівники інституту долучилися до розгляду таких питань:

1. Інтернет-комунікації як наукова культура сучасного спілкування у сфері публічного управління (доповідач - Овчаренко С.В., доктор філософських наук, професор, професор кафедри гуманітарних і соціально-політичних наук)

2. Робота з наукометричною базою даних «Scopus» (доповідач - Азарова І.Б., кандидат технічних наук, доцент кафедри проектного менеджменту)

3. English Paper: its elements and requirements - Стаття англійською мовою: її складові та вимоги (доповідач - Колісніченко Н.М., кандидат наук з державного управління, доцент, завідувач кафедри української та іноземних мов).

Фотогалерея