Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Директор інституту зустрівся з американським політологом Марком Войджером

10 лютого 2020 року директор інституту Микола Іжа зустрівся з науковим співробітником Центру дипломатії і глобальної взаємодії ім. Пенна Байдена Пенсільванського університету (США) Марком Войджером.

Під час зустрічі американський науковець отримав інформацію про місію інституту, факультети та спеціальності, наукову та міжнародну діяльність, реалізацію культурно-освітніх проектів. Микола Іжа особливо наголосив на важливості міжнародних контактів, вивчення найкращого світового досвіду та висловив сподівання на встановлення співробітництва з американськими установами. Зі свого боку Марк Войджер подякував за запрошення до інституту та висловив готовність сприяти встановленню взаємовигідної академічної співпраці.

Після завершення зустрічі гість інституту ознайомився з матеріально-технічною базою закладу, відвідав навчальні аудиторії, актову залу та центр дистанційного навчання.

Крім того, пан Войджер мав можливість детально обговорити конкретні напрями взаємодії з начальницею відділу міжнародного співробітництва Наталією Нефьодовою та працівниками підрозділу. Зокрема було досягнуто попередньої домовленості щодо проведення спільного комунікативного заходу за участі науково-педагогічних працівників та студентів ОРІДУ НАДУ при Президентові України.

Фотогалерея