Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Вітаємо слухачів магістерської підготовки спеціальності «Публічне управління та адміністрування» з успішним завершенням державної атестації!

В інституті завершено атестацію для слухачів денної, вечірньої, заочної та заочної (з елементами дистанційної) форм навчання, яка тривала з 30 листопада по 23 грудня 2020 року.

З метою дотримання протиепідемічних заходів щодо недопущення поширення COVID -19 кваліфікаційні іспити та захисти магістерських робіт слухачів відбувались із застосуванням дистанційних технологій навчання.

Цього року випускниками інституту стали 59 здобувачів денної форми навчання (з них, 2 з відзнакою), 37 здобувачів за вечірньою формою навчання (з них, 2 з відзнакою), 27 за заочною (з елементами дистанційної) формою навчання (2 з відзнакою) та 291 (з них, 38 з відзнакою) здобувач за заочною формою навчання. Загальна кількість випускників – 414.

Під час атестації слухачі продемонстрували свої комунікативні здібності, володіння методами аналізу, прогнозування та вирішення реальних управлінських ситуацій, показали навички з застосування інноваційних підходів та стратегічного бачення, володіння сучасними цифровими технологіями тощо.

Шановні випускники, ми впевнені у вашому професіоналізмі, високій порядності та патріотизмі. Пам’ятайте, на ваших плечах нелегка ноша відповідальності за добробут та майбутнє нашого народу та держави.

Бажаємо здійснення бажань і планів. Зичимо всім миру, міцного здоров’я, любові та злагоди!

Фотогалерея