Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


19 грудня 2020 року, у святковий день – День Святого Миколая, відбулася чергова навчальна зустріч у Школі майбутнього менеджера. Заняття проводила доцент кафедри менеджменту організацій, кандидат наук з державного управління – Наталія Привалова. Заняття проводилось у формі мотиваційного тренінгу за темою «Комунікації в офісному середовищі: психологічний аспект».

Учасники тренінгу з великою зацікавленістю обговорювали питання створення мотиваційного клімату в колективі, роль лідера в досягненні високих результатів діяльності організації, важливість формування плану особистого розвитку людини, психологічні основи взаємовідносин між членами колективу тощо. Школярі та спікерка в креативному форматі спілкування обмінювалися думками та активно обговорювали нагальні питання комунікацій в офісному середовищі. Наприкінці заняття школярів чекав чудовий сюрприз: всі отримали маленький подарунок від святого Миколая!

Усі висловлювали бажання продовжувати навчання в Школі майбутнього менеджера на кафедрі менеджменту організацій Одеського регіонального інституту державного управління у новому 2021 році!

Фотогалерея