Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


31 жовтня 2020 року відбулось перше після відкриття заняття у Школі Майбутнього Менеджера. Заняття проводила професор кафедри менеджменту організацій Яцкевич Інна Володимирівна. Тема заняття: Просування та реалізація продукції на ринку.

На занятті були присутні 18 учнів, а також відповідальна за організацію роботи Школи Майбутнього Менеджера – доцент кафедри менеджменту організацій Маковеєва Олена Володимирівна. Участь у занятті прийняли навіть батьки школярів.

Заняття проводилось у формі ділової ігри. Під час його проведення викладач навчила учнів основам здійснення бізнес–процесів на підприємстві, просуванню своєї продукції на ринку в умовах жорстокої конкуренції. Учні були дуже зацікавлені процесом ділової гри, а атмосфера конкуренції та змагання серед команд слухачів сприяла можливостям творчого самовираження учнів та кращому засвоєнню нових знань. Впродовж всього заняття відчувалась атмосфера гумору, позитиву та натхнення.

Усі присутні залишились задоволені, у гарному настрої та сповнені бажання продовжувати навчання у Школі Майбутнього Менеджера.

Чекаємо всіх присутніх та бажаючих приєднатись до занять у наступну суботу 7 листопада в аудиторії 409, о 10 ранку и бажаємо приємного навчання!



Фотогалерея