Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


27 жовтня 2020 року, на першій парі, з використанням міжнародної інтернет-платформи ZOOM для проведення конференцій відбулось відкрите заняття з дисципліни «Консалтинг», на тему: «Стратегічні аспекти консалтингової діяльності та взаємовідносини з клієнтом». Заняття проводилось для студентів четвертого курсу спеціальності 073 Менеджмент.

На відкритому занятті були присутні перший заступник директора ОРІДУ НАДУ при Президентові України – М.П. Попов, завідувачка кафедри менеджменту організацій Красностанова Н.Е., викладачі кафедри: Яроміч С.А., Ботвіна Н.О., Паламарчук В.І., Акименко Н.В., Величко Т.Г., Журавель О.В., Маковеєва О.В., Майданюк С.І.

Виклик сьогодення потребує від усіх нової сучасної відповіді. Для викладачів – це перехід на нові форми викладання навчального матеріалу. Однак, нові умови проведення лекційного заняття не вплинули на якість представлення матеріалу Інною Володимирівною. Вона професійно, на доброму рівні провела лекцію, повністю розкрив зміст теми, завдяки вдалій структурній схемі заняття та врахованим усім важливим питанням для всебічного розгляду зазначеної проблематики. Матеріал був викладений легко для сприйняття. Цьому сприяла не тільки динамічна манера представлення матеріалу викладачем, але і вдало підібраний по змісту та яскраво оформлений ілюстративний матеріал.

Усі присутні на занятті залишились задоволені і формою і змістом представленої лекції.



Фотогалерея